Ασφάλεια Ακινήτων - insurancecare

Search
Go to content

Main menu

Ασφάλεια Ακινήτων

Ασφαλίσεις

Ασφάλιση Πυρός - Σεισμού
Ασφάλιση περιουσίας  έναντι των κινδύνων πυρός και σεισμού.
Τα κριτήρια για τον υπολογισμό του κόστους ασφάλισης της κατοικίας μας είναι το έτος κατασκευής του κτιρίου το είδος της κατασκευής του και η περιοχή που είναι κτισμένο .
Περιουσία είναι τα όποια αγαθά έχει αποκτήσει ο άνθρωπος κατά την διάρκεια της ζωής του και του προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής.
Ένα τέτοιο αγαθό είναι και η κατοικία του όπου η ασφάλιση αυτής αποτελεί βασική ανάγκη και όταν υπάρχει ενυπόθηκο δάνειο επιβεβλημένο από την Τράπεζα.
Αυτό δεν σημαίνει πως εμείς θα πρέπει να λειτουργούμε ασυνείδητα άλλωστε αν συμβεί κάτι εμείς θα υποστούμε την οικονομική ζημία η την ενδεχόμενη καταστροφή.
Δεν ζούμε ούτε στην Ελβετία ούτε στην Αυστρία που δεν έχουν δει σεισμό τα τελευταία 500 χρόνια.  Ασφαλώς δεν ζούμε ούτε στην Ιαπωνία όπου οι σεισμοί είναι σχεδόν μόνιμο φαινόμενο.
Το να ασφαλίσουμε την περιουσία μας έναντι τυχαίων και απρόβλεπτων κινδύνων όπως είναι ο σεισμός θεωρώ πως για την χώρα που ζούμε και με τις δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος πως είναι απαραίτητη έως και επιβεβλημένη ανάγκη η ασφάλιση της κατοικίας  μας με πρόγραμμα Πυρός Σεισμού.
Η κατοικία αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, στην Ελλάδα το ποσοστό ιδιοκατοίκησης είναι πολύ μεγάλο αλλά το ποσοστό των κατοικιών που είναι ασφαλισμένες είναι τραγικά μικρό.
Η κατοικία μας όπου εκεί επενδύουμε  όχι μόνο οικονομικά αλλά και συναισθηματικά  οφείλουμε να την έχουμε προστατευμένη.
Το κόστος ασφάλισης της κατοικίας μας για κάλυψη ΠΥΡΟΣ - ΣΕΙΣΜΟΥ ποικίλει από εταιρία σε εταιρία.

Δώστε μας τα δικά σας στοιχεία για να σας παρέχουμε προτάσεις Ασφάλισης σε πολύ Οικονομικές τιμές.


Φροντίζουμε να κάνουμε το καλύτερο για εσάς!

 
My Great Web page
Back to content | Back to main menu